Рада вітати Вас у своєму блозі!
Сподіваюсь він буде Вам цікавим та корисним!

Смаколики - привітання


Привітати викладачів та працівників професійно – технічної освіти плакатом, хоч і креативно, але мало. Тому,трохи подумавши, отримавши підтримку адміністрації, соціальний педагог Стіпанова В.О. спільно з викладачем спецдисциплін кухарів Євстратенко І.П. запропонували учням (мешканцям молодіжного готелю) приготувати власноруч (починаючи від замішування тіста та до прикрашення) пряники, учні з великим задоволенням погодились. Нагадаю що в готелі проживають учні всіх професій, машиністи крана, зварювальники, вальцювальники, слюсарі – ремонтники та кухарі. Заручившись підтримкою учнів  старших курсів професії «Кухар» Кірюхіна Максима (К 17 1/11), Кубракової Анастасії (К 16 1/9), Гультяєвої Людмили (К 16 1/9), Лободи Ростислава (К 17 1/11), Ялового Олександра (К 17 1/11) ми приступили до виготовлення вітальних пряників. Вся роботи проходила в лабораторії кухарів, якою нам дозволила користуватись адміністрація Центру.
Більшість ласощів ми приготували трохи раніше, адже працівників у нас багато, а часу на виготовлення мало.  Форма ласощів – справа рук наших учнів.. 





Цікавість дітей не мала меж..  спочатку вони розгубились, не знаючи що малювати, але трохи згодом, ми не встигали діставати смаколики з печі..













В результаті нашої плідної роботи, вийшли ось такі смаколики… 

Соціальний педагог Стіпанова В.О.